Waarom deze cursus?

Tijdens de zwangerschap zijn er maar weinig vrouwen die zich écht goed voorbereiden op de kraamperiode. Iets wat eigenlijk zonde is, want het is zo'n intense periode en er komt zo onwijs veel op je af. Hoe fijn is het als je al een beetje weet wat je te wachten staat? Voorbereiding op deze periode is onwijs waardevol, want door deze voorbereiding zul je realistische verwachtingen hebben over de tijd ná je bevalling. Het zal helpen je eigen intuïtie te kunnen volgen, je eigen mening te kunnen vormen en bovenal goed voor jezelf en je kindje te kunnen zorgen!

WIL JIJ:

  • jezelf professioneel én praktisch voorbereiden op je kraamperiode?
  • een realistisch beeld krijgen van de kraamperiode?
  • voorbereid worden door dé expert: de verloskundige?
  • jezelf, in eigen tijd, vanaf welke locatie dan ook, voorbereiden op deze intense periode? 
  • weten waar je op moet letten bij je kindje?
  • hoe jij je eigen herstel kan bevorderen en wanneer je weer mag sporten?
  • een nuchtere, no-nonsens cursus boordevol betrouwbare informatie tot je nemen?
  • alles leren over huilen en troosten?
  • na een paar dagen/weken de mogelijkheid hebben om onderdelen terug te kijken?

Dan is deze cursus wat voor jou! Tijdens deze online Baby Basics cursus nemen we je in 2,5 uur tijd stap voor stap mee door de gehele kraamperiode.  We leren je alles over je kindje, waar moet je op letten, wat is normaal en wat als het afwijkt? Daarnaast zullen we je aanmoedigen om de nodige self-care toe te passen tijdens deze intense en hectische periode. We leren je alles over je eigen herstel; van je cyclus, je bekkenbodem en buikspieren tot weer vrijen en wat te doen bij aanhoudende somberheid.

Tijdsindicatie
Vanaf aanschaf van de cursus ontvang je toegang tot de online leeromgeving tot 6 maanden na aanschaf van de cursus. Hierdoor kun je de cursus in eigen tempo volgen. Pauzeer en ga verder naar eigen behoefte. Je kunt onderdelen overslaan waarover je denkt al voldoende informatie te hebben ontvangen. Dat is uiteraard helemaal aan jou!

Je kindje: totale duur ±80 minuten
Je eigen herstel: totale duur ±75 minuten

CURSUSINHOUDCursusprijs

Liever via IDEAL betalen?

Wanneer je geen Creditcard hebt is betaling via IDEAL ook mogelijk.

Klik op onderstaande link om de betaling in orde te maken. Voeg het product toe aan je winkelmandje en maak je keuze in de betaalopties. Zodra we de bevestiging van betaling ontvangen hebben, zullen we een account voor je aanmaken in de online omgeving.

De cursus wordt gegeven door:

Verloskundige, trainer en eigenaar van Bevalwijzer

Manon de Graaf

Manon wil ervoor zorgen dat kersverse ouders met een positief gevoel terugkijken op de bevalling, de kraamtijd en de eventuele borstvoeding. Zij is ervan overtuigd dat de sleutel bij informatie ligt: informatie vergroot je kennis en inzicht en zal daardoor realistische verwachtingen scheppen. Met de juiste realistische verwachtingen over het geboorteproces en de kraamtijd, kom je uiteindelijk voor minder verassingen te staan. Dit vergroot het gevoel van controle en daardoor is de kans groter dat je achteraf met een goed gevoel op terugkijkt.